Loading...
Head vr green

HET ALLEREERSTE EXPERIENCE CENTER

XR Center is de allereerste fysieke locatie voor bedrijven waar men AR, VR en MR kunt beleven en uitproberen. Daarnaast kunt u alle vragen die u over XR Reality heeft bij ons beantwoordt krijgen. Het XR Center is daarmee uniek in Europa en biedt alles omtrent informatie, ervaring, beleving en advies.

KOSTENBESPARING

Binnen het XR Center zijn de experts van XR Center, XR Software en XR Studio dagelijks aanwezig. Middels een gratis XR bedrijfsscan zullen we samen met u rond de tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen om met onze technieken uw sales te verhogen, de prestaties van uw medewerkers te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen. Wij focussen ons daarbij ook op de lange termijn!

ONZE EXPERTISE

Het XR-team bestaat uit diverse (internationale) experts met allen een brede ervaring in 3D- en gamesoftware. Zij weten precies de combinatie te maken tussen de nieuwste technieken op het gebied van VR, AR en MR én maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Met als doel: uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen.

MOGELIJKHEDEN

Workshops en evenementen op locatie

Kennis-sessies of seminars door experts

Totaal oplossingen voor al uw VR, AR en MR hardware en software

mobile-white

Unieke beurspresentaties welke gebruik maken van VR, AR of MR

Mogelijkheid tot huur van geselecteerde VR, AR en MR apparatuur

WAT TE VERWACHTEN

Wanneer u bij XR Center binnenloopt wordt u meegenomen in de wereld van Virtual, Augmented en Mixed Reality. Onze experts voorzien u van het juiste advies, de gewenste informatie en/of kennis die u nodig heeft om uw eigen VR, AR en MR omgeving te kunnen laten maken.

Woman VR headset
Woman virtual reality goggles

HOE WIJ WERKEN

‘One size fits all’ geldt absoluut niet voor de oplossingen die XR Center kan bieden. Maatwerk staat centraal en samen met u kijken wij naar uw doel of vraagstuk. Vanuit een uitgebreide inventarisatie van uw behoefte of wens ontwikkelen onze experts via een bedrijfsscan, een voorstel inclusief advies over hoe u de nieuwste technieken op het gebied van VR, AR en MR optimaal kunt inzetten binnen uw bedrijf. Vervolgens zoeken wij, samen met u, niet alleen naar de juiste hardware maar gaan we ook aan de slag met het ontwikkelen van de omgeving middels tailor-made software. XR Center werkt volgens een agile methodiek waardoor u grip houdt op de voortgang en bij kunt sturen indien nodig. Tussentijds krijgt u ruim de mogelijkheid om het (eind)product te testen, zodat u zeker bent dat u waar voor uw geld krijgt.

XR Center levert maatwerk. Elk project, elke aanvraag en elke oplossing is anders. Samen met u kijken wij naar wat u wilt bereiken, wat XR hier in kan betekenen en hoe we de oplossing gaan realiseren. Maar ook na oplevering blijven wij betrokken; wij trainen uw medewerkers waar nodig zodat zij allen de virtuele omgeving kunnen gebruiken én zorgen ervoor dat uw hard- en software up to date blijft.

Heeft u geen eigen locatie om aan de slag te gaan met uw virtuele omgeving? Geen probleem! U kunt uw omgeving bij XR Center plaatsen en uw klanten meenemen naar onze locatie.

TESTIMONIALS